Sıkça Sorulan Sorular

En çok karşılaşılan sorular ve cevapları burada. Sorularınızı hızlıca bulup yanıtlarını keşfedin.

Avta Teknoloji ürünlerini, web sitemiz üzerinden ve çeşitli pazaryerlerinden satın alabilirsiniz. Ürünlerimizi Trendyol, Çiçek Sepeti, Hepsiburada, Pazarama, n11 gibi popüler platformlardan kolayca alabilirsiniz.

Ürünlerimizin fiyatlarını web sitemizden göremezsiniz. Nihai tüketiciler, pazaryerlerinde ürünlerin fiyatlarını görebilir. Toptan alımlar için veya stoğumuzda bulunmayan özel ürünler için bizimle iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Evet, tüm ürünlerimizi pazaryerlerindeki mağazalarımız aracılığıyla peşin fiyatına taksitli alışveriş imkanıyla satın alabilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan ihtiyaç duyduğunuz teknolojilere sahip olabilirsiniz.

Evet, Avta Teknoloji olarak, Türkiye genelinde tüm illere ürün teslimatı yapıyoruz. Siparişlerinizi güvenli bir şekilde adresinize ulaştırıyoruz.

Kesinlikle! Avta Teknoloji olarak, ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi ve danışmanlık hizmeti sunuyoruz. İhtiyacınıza uygun en iyi çözümleri bulabilmeniz için profesyonel ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Web sitemizde veya pazaryerlerinde göremediğiniz ürünler ve yurt dışından getirilmesi gereken ürünler için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmak için gerekli bilgileri sağlayacağız.

Satışını gerçekleştirdiğimiz tüm ürünler, üretici garantisi kapsamında olup, belirli şartlar altında iade ve değişim imkanı sunulmaktadır. Detaylı garanti ve iade politikaları için lütfen web sitemizdeki ilgili sayfayı ziyaret edin.

Müşteri hizmetlerimizle e-posta, telefon ve WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Sorularınızı bize iletmek için iletişim sayfamızdaki bilgileri kullanabilirsiniz.

Eğer sıkça sorulan sorular sayfamızda aradığınız bilgiyi bulamadıysanız, bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Müşteri destek ekibimiz size en kısa sürede yardımcı olacaktır.

Cevaplamadığımız başka soru var mı?

Aklınızdaki farklı konuları ve faydalı ipuçlarını arayabileceğiniz kapsamlı blog sayfamıza göz atın!

Makaleler & Bloglar

Bizimle iletişime geç:

Bizimle iletişime geçmenin birkaç yolu var. Bize [email protected] adresinden e-posta gönderebilir, çevrimiçi iletişim formumuzu kullanabilir, Canlı Sohbet kanallarımızla gerçek zamanlı destek alabilir, forumumuza mesaj gönderebilir, (0212) 210 89 90 ve (0507) 179 53 93 numaralı telefondan ve/veya WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.