Tachyon Networks'ten Peraso 60 GHz Teknolojili Yeni Kablosuz Ürünler
Kablosuz (Wi-Fi) Çözümleri
01 August, 2024

Tachyon Networks, Peraso’nun 60 GHz mmWave Teknolojisine Dayanan Yeni Sabit Kablosuz Ürünlerini Duyurdu


SAN JOSE, CA / ACCESSWIRE / 29 Temmuz 2024 / Peraso Inc. (NASDAQ: PRSO) (“Peraso” veya “Şirket”), 60 GHz izinsiz ve 5G lisanslı ağlar için mmWave teknolojisinde küresel bir lider, bugün Tachyon Networks Inc. (“Tachyon Networks”)’in, Peraso’nun mmWave Perspectus modülleri ve X720 yonga seti ile güçlendirilen TNA-303X 60GHz terminalini geliştirmek için yüksek kazançlı anten kitlerini genişlettiğini duyurdu. Tachyon Network’ün izinsiz 60GHz bandında çalışan kitleri, çok gigabit veri bağlantısı için operasyonel menzili genişletir ve güvenilir geniş bant çözümleri için artan talebi karşılar.

Tachyon Networks'ten Peraso 60 GHz Teknolojili Yeni Kablosuz Ürünler

Tachyon Networks’ten Peraso 60 GHz Teknolojili Yeni Kablosuz Ürünler

Tachyon Networks’ün ürünleri, belirlenen erişim noktalarında veya hotspotlarda Wi-Fi üzerinden internete bağlanmalarını sağlayan kablosuz internet hizmet sağlayıcılarının (WISP) genişleyen pazarını zenginleştirir. Ayrıca, belirli monitörlere sinyal iletmek için video gözetim kameraları kullanan kapalı devre televizyon (CCTV) sistemlerini de desteklerler.

Tachyon Networks’ün 60GHz radyoları için modüler mimarisi, bu anten kitlerinin TNA-303X terminaline kolayca uygulanmasını sağlar ve gerektiğinde operasyonel menzili artırır. Yeni TNA-AK-300, PTP modunda 8 km’ye kadar ve PTMP modunda 5 km’ye kadar menzilleri destekler. TNA-AK-S-90, öncü bir anten kiti olarak, azimut taramasını korurken sinyal gücünü artırır ve ışını odaklar. Bu ürünler, kompakt form faktöründe güçlü kazanç sağlayan TNA-AK-100’ü tamamlar.

PERASO mmWave 60 GHz Products

PERASO mmWave 60 GHz Products

“Tachyon Networks, hızla etkileyici bir ürün yelpazesi geliştirdi,” dedi Peraso CEO’su Ron Glibbery. “WISP ve CCTV topluluklarından aldığımız olumlu geri bildirimler memnuniyet verici. Küresel olarak uygun fiyatlı, bağımsız geniş bant ağ çözümleri için artan talep ile, Tachyon Networks ve Peraso, rekabetçi fiyatlarla esnek çözümler sunarak 60GHz ürünlerine olan artan ihtiyacı karşılamaya hazır.”

“Tachyon Networks olarak, yenilikçi sabit kablosuz çözümlerimizin bizi farklı kıldığına inanıyoruz,” dedi Tachyon Networks kurucu ortağı ve CEO’su Lindsey Barlow. “Yeni anten kitlerimiz, mmWave sabit ağları içeren herhangi bir kurulum senaryosuna esneklik sağlar. Peraso’nun 60GHz temel teknolojisini yenilikçi çözümlerimizle birleştirerek, WISP’lerin ve sistem entegratörlerinin fiber veya kabloya kıyasla çok daha düşük kurulum maliyetleriyle çok gigabit hız ve güvenilirlik sağlamasına olanak tanıyoruz.”

Peraso Inc. Hakkında

Peraso Inc. (NASDAQ: PRSO), yüksek performanslı 60 GHz izinsiz ve 5G mmWave kablosuz teknolojisinde öncüdür ve yonga setleri, anten modülleri, yazılım ve IP sunar. Peraso, sabit kablosuz erişim, sürükleyici video ve fabrika otomasyonu dahil çeşitli uygulamaları destekler. Ayrıca, Peraso’nun veri ve telekom ağları için çözümleri, Uç Bilgi İşlem ve Çok Erişimli Uç Bilgi İşlem odaklıdır ve uçtan merkezi çekirdeğe ve buluta kadar uçtan uca çözümler sunar. Daha fazla bilgi için lütfen www.perasoinc.com adresini ziyaret edin.

Tachyon Networks Hakkında

Tachyon Networks, sabit kablosuz erişim pazarı için uygun fiyatlı, yüksek performanslı çözümler tasarlar ve üretir; çok gigabit dış mekan 60GHz kablosuz cihazlar, çok gigabit anahtarlar ve ilgili ürünler dahil. Tachyon Networks’ün ürünleri, ISP’lerin, MSP’lerin ve diğer operatörlerin, Sabit Kablosuz Erişim (FWA), video gözetim bağlantısı ve diğer güvenilir, yüksek bant genişliği ihtiyaçları için çok gigabit bağlantıyı hızla dağıtmasına olanak tanır. Daha fazla bilgi için lütfen tachyon-networks.com adresini ziyaret edin.

İleriye Dönük Beyanlar

Bu basın bülteni, 1933 tarihli Menkul Kıymetler Yasası’nın 27A Bölümü ve 1934 tarihli Menkul Kıymetler Borsası Yasası’nın 21E Bölümü anlamında ileriye dönük beyanlar içermekte olup, bu bölümler tarafından oluşturulan “güvenli liman” kapsamında yer almaktadır. Bu bültende tarihsel verilere dayanmayan tüm ifadeler “ileriyle dönük beyanlar” olarak kabul edilir. Bu ifadeler, “tahmin ediyor,” “öngörüyor,” “planlıyor,” “strateji,” “hedef,” veya “planlı,” “aramak,” “olabilir,” “muhtemelen”, “olacak,” “bekliyor,” “niyet ediyor,” “inanıyor,” “olmalı,” ve benzeri ifadeler veya bunların olumsuz halleri ile tanımlanabilir ve ayrıca bağlamlarıyla da tanımlanabilir. Peraso ve müşteri Tachyon Networks’ün ürünlerinin bulunabilirliği, işletim performansı ve avantajları ve Peraso’nun ürünlerinin ekipman sağlayıcıları, Tachyon Networks dahil, ve hizmet sağlayıcılar tarafından beklenen kullanımı ile ilgili tarihsel olmayan tüm beyanlar ileriye dönük beyanlardır.

İleriye dönük beyanlar, belirli varsayımlar ve gelecekteki olaylara ilişkin beklentiler üzerine kuruludur ve riskler ve belirsizlikler içerir. Gerçek sonuçlar ve eğilimler, çeşitli faktörlere bağlı olarak tarihsel sonuçlardan veya bu tür ileriye dönük beyanlarda öngörülenlerden önemli ölçüde farklılık gösterebilir. Bu faktörler arasında, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, hizmet sağlayıcılar tarafından mmWave kullanımının beklenen kullanımı, Peraso’nun ürünlerinin ekipman sağlayıcıları ve hizmet sağlayıcılar tarafından kullanımı, Peraso’nun ürünlerinin bulunabilirliği ve performansı, Peraso’nun IC’lerinin ve modüllerinin üretiminde başarılı bir şekilde yardımcı olmak için üretim ortaklarına bağımlılık, Peraso’nun üretim ortakları tarafından rekabetçi maliyetlerle sağlanan IC’lerin miktarlarının bulunabilirliği, Peraso’nun patentleri tarafından sağlanan fikri mülkiyet koruma seviyesi, Peraso’nun müşterileri ve operasyonları tarafından hizmet verilen pazarların canlılığı ve büyümesi ve diğer riskler, Şirket’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yaptığı kamu dosyalarında belirttiği riskler dahildir. Peraso, yeni bilgiler mevcut oldukça veya gelecekte diğer olaylar meydana geldikçe, yasal olarak gerekmedikçe, herhangi bir nedenle kamuya açık bir şekilde ileriye dönük beyanı güncelleme yükümlülüğünü üstlenmez.

 


Peraso ve Peraso logosu, ABD’de ve/veya diğer ülkelerde Peraso Inc.’nin tescilli ticari markalarıdır.

Orijinal basın bültenini accesswire.com adresinde görüntüleyin.